Baloe op 1 november gesloten vanwege studiedag

Zoals al in de jaarplanner vermeld is er op dinsdag 1 november een studiedag gepland. De medewerkers van Baloe gaan dan allemaal hun kennis over EHBO en BHV opfrissen. Baloe is deze dag gesloten.

Zet het in je agenda als reminder!

Trots op het GGD rapport van onze BSO aan de Prozastraat en KDV aan de Operetteweg!

De GGD heeft op 7 juli 2022 een bezoek gebracht aan onze BSO aan de Prozastraat. Wij hebben daar weer een heel mooi rapport voor gekregen. Ook is de GGD op 22 juli 2022 langs geweest bij ons kinderdagverblijf aan de Operetteweg. Het rapport is hier te lezen. Ook benieuwd naar de andere rapporten van de GGD, ga dan naar de speciale pagina op onze website.
We zijn trots op ons team!

Gezocht: nieuwe leden oudercommissie

Lijkt het je leuk om mee te denken en te adviseren rondom de beleidszaken van Baloe? De oudercommissie zoekt nieuwe leden! Neem bij interesse  contact op met Chantal van Baloe of een van de leden van de oudercommissie. Eerst meer weten? In deze flyer schetst de oudercommissie u een beeld.

Rust op en aandacht voor de groepen

Wij hebben besloten om het Baloe feest van 17 september 2022 niet door te laten gaan. Doordat het op dit moment een drukke periode is voor de vaste medewerkers van Baloe, onder andere door de krapte op de arbeidsmarkt, kunnen wij niet ook nog de organisatie van dit leuke feest er bij nemen. Wij vinden dit wel heel erg jammer, maar kiezen op dit moment voor de rust voor de medewerkers, zodat zij alle aandacht op de groepen kunnen richten. Wij rekenen op jullie begrip.

Ben jij op zoek naar een baan in de kinderopvang? Laat het ons weten en stuur een berichtje naar Chantal via info@baloekinderdagverblijf.nl.

Nieuwe nieuwsbrief staat online!

Baloe brengt via de nieuwsbrief de ouders van allerlei wetenswaardigheden van het kinderdagverblijf op de hoogte, zoals de thema’s waaraan gewerkt wordt op de groepen, personeelswijzigingen, seizoensgebonden activiteiten en speciale activiteiten rondom vader-/moederdag en de feestdagen. De ouders kunnen aangeven of ze de nieuwsbrief per mail of via Baloe (print) willen ontvangen.

Inmiddels staat de nieuwsbrief van augustus 2022 online. Klik op onderstaand linkje om de nieuwsbrief te openen:
augustus 2022
april 2022
maart 2022
januari 2022

Nieuws