Carnaval bij Baloe

Ja, ja, ook bij Baloe vieren we weer canaval! Op donderdag 28 februari zetten de BSO kinderen hun feestmuts op of komen ze verkleed en op dinsdag 5 maart zijn de peuters aan de beurt om alaaf! te roepen.

Mooi GGD rapport, wij zijn trots!

In januari 2019 heeft de inspecteur van de GGD een bezoek aan de Gele BSO groep gebracht (Ravelplantsoen 5). Ze was hier heel tevreden over, wat heeft geresulteerd in een mooi rapport. Dit rapport is te vinden op onze site: over ons/ggd-rapporten. Het is leuk om te lezen dat ook door de inspecteur gezien wordt waar wij voor staan. Aandacht voor de kinderen, terwijl wij ondertussen wel de hele groep goed in de gaten houden. Ook het actief meespelen met de kinderen is iets wat wij heel belangrijk vinden. Het BSO team mag trots zijn op weer een mooi GGD rapport!

Nieuwe nieuwsbrief staat online!

Baloe brengt via de nieuwsbrief de ouders van allerlei wetenswaardigheden van het kinderdagverblijf op de hoogte, zoals de thema’s waaraan gewerkt wordt op de groepen, personeelswijzigingen, seizoensgebonden activiteiten en speciale activiteiten rondom vader-/moederdag en de feestdagen. De ouders kunnen aangeven of ze de nieuwsbrief per mail of via Baloe (print) willen ontvangen.

Inmiddels staat de nieuwsbrief van februari 2019 online. Klik op onderstaand linkje om de nieuwsbrief te openen:
februari 2019

Nieuws