Even voorstellen: Barbara

‘Hallo, ik ben Barbara Wongsodikromo en werk sinds 1 april bij Baloe voor de VSO en de BSO. Ik woon samen en heb een zoon van 10 jaar (Lucas) en een bonusdochter van 16 jaar (Iris). Na omzwervingen via een reisorganisatie en de financiële wereld ben ik nu waar ik wezen moet. De opleiding tot pedagogisch medewerker heb ik 28 jaar geleden al eens gehaald, maar nooit iets mee gedaan. Tot nu toe en het bevalt mij!’

Hoera!! Geslaagd!

Anja (van de Oranje groep) is geslaagd voor haar certificaat gespecialiseerd babyleidster. Tijdens deze training is zij nog dieper in gegaan op de ontwikkeling van baby’s en hoe zij daar tijdens het werk op de babygroep op kan inspelen. In de toekomst zullen ook de andere babyleidsters deze training gaan volgen.

 

Nieuwe nieuwsbrief staat online!

Baloe brengt via de nieuwsbrief de ouders van allerlei wetenswaardigheden van het kinderdagverblijf op de hoogte, zoals de thema’s waaraan gewerkt wordt op de groepen, personeelswijzigingen, seizoensgebonden activiteiten en speciale activiteiten rondom vader-/moederdag en de feestdagen. De ouders kunnen aangeven of ze de nieuwsbrief per mail of via Baloe (print) willen ontvangen.

Inmiddels staat de nieuwsbrief van juni 2019 online. Klik op onderstaand linkje om de nieuwsbrief te openen:
juni 2019
april 2019
februari 2019

Nieuws