Nationale voorleesdagen van 24 januari t/m 3 februari 2024

Tijdens De Nationale Voorleesdagen van 24 januari t/m 3 februari 2024 wordt voorgelezen aan kinderen van 0 tot 6 jaar die zelf nog niet kunnen lezen of net het lezen hebben geleerd. Door kinderen voor te lezen krijgen ze een grotere woordenschat en een beter tekstbegrip en ontwikkelen ze een beter inlevingsvermogen. Ook bij Baloe op de peutergroepen en de BSO besteden we aandacht aan De Nationale Voorleesdagen.

Carnaval vieren bij Baloe

Ook bij Baloe gaan we carnaval vieren! Op de BSO gaan we in de voorjaarsvakantie carnavalsactiviteiten doen. Op welke dagen de kinderen dan verkleed mogen komen lees je in de (nog uit te reiken) planner. Op de peutergroepen gaan we op donderdagochtend 15 februari carnaval vieren. Alle kinderen zijn dan welkom!

Gezocht: nieuwe leden oudercommissie

De oudercommissie zoekt nieuwe leden! Vanuit de BSO paars en BSO geel hebben wij helaas geen ouders meer in de oudercommissie; alleen de baby en peutergroepen zijn vertegenwoordigd. Vandaar deze oproep.

Dus lijkt het je leuk om mee te denken en te adviseren rondom de beleidszaken van Baloe?

Neem dan contact op met Willeke van Baloe of een van de leden van de oudercommissie. Eerst meer weten? In deze flyer schetst de oudercommissie u een beeld.

Ouders van iedere groep zijn welkom, maar specifiek zijn BSO-ouders van beide groepen extra welkom om het team compleet te krijgen.

Nieuwe nieuwsbrief staat online!

Baloe brengt via de nieuwsbrief de ouders van allerlei wetenswaardigheden van het kinderdagverblijf op de hoogte, zoals de thema’s waaraan gewerkt wordt op de groepen, personeelswijzigingen, seizoensgebonden activiteiten en speciale activiteiten rondom vader-/moederdag en de feestdagen. De ouders kunnen aangeven of ze de nieuwsbrief per mail of via Baloe (print) willen ontvangen.

Inmiddels staat de nieuwsbrief van januari 2024 online. Klik op onderstaand linkje om de nieuwsbrief te openen:
januari 2024
november 2023
september 2023
juni 2023
mei 2023

Nieuws