Opa en Oma Week: 12 t/m 16 juni 2023

In de week van 12 t/m 16 juni 2023 is de jaarlijkse Opa en Oma Week. Opa’s en oma’s zijn in die week bevoorrecht om in de ochtend bij Baloe een kijkje te komen nemen op de baby- en/of peutergroepen van hun kleinkind/kinderen.

Nieuwe nieuwsbrief staat online!

Baloe brengt via de nieuwsbrief de ouders van allerlei wetenswaardigheden van het kinderdagverblijf op de hoogte, zoals de thema’s waaraan gewerkt wordt op de groepen, personeelswijzigingen, seizoensgebonden activiteiten en speciale activiteiten rondom vader-/moederdag en de feestdagen. De ouders kunnen aangeven of ze de nieuwsbrief per mail of via Baloe (print) willen ontvangen.

Inmiddels staat de nieuwsbrief van mei 2023 online. Klik op onderstaand linkje om de nieuwsbrief te openen:
mei 2023

Jaarlijkse Baloefeest groot succes!

Het jaarlijkse Baloe feest – dit keer op 13 mei 2023 – was weer een groot succes! Het thema dit jaar: Piraten. In de ochtend kwamen de baby’s en peuters met hun papa’s en mama’s allerlei activiteiten doen en in de middag waren de BSO kinderen aan de beurt. Bijna alle kinderen zijn geweest en er liepen allemaal piraatjes rond. Als alle activiteiten gedaan waren konden ze een suikerspin halen bij de Piraat.

Trots op het GGD rapport van onze BSO aan de Prozastraat!

De GGD heeft op 14 maart 2023 een bezoek gebracht aan onze BSO aan de Prozastraat. Wij hebben daar weer een heel mooi rapport voor gekregen. Ook benieuwd naar de andere rapporten van de GGD, ga dan naar de speciale pagina op onze website.
We zijn trots op ons team!

Gezocht: nieuwe leden oudercommissie

Lijkt het je leuk om mee te denken en te adviseren rondom de beleidszaken van Baloe? De oudercommissie zoekt nieuwe leden! Neem bij interesse  contact op met Chantal van Baloe of een van de leden van de oudercommissie. Eerst meer weten? In deze flyer schetst de oudercommissie u een beeld.

Nieuws