Baloe runs voor KIKA

Op zondag 26 mei gaan wij met alle collega’s van Baloe meelopen met de KIKA Run in Almere. Al heel veel peuters en BSO kinderen hebben zich opgegeven om met de kidsrun mee te lopen. Jij loopt toch ook mee? Opgeven kan bij je groep. Je krijgt dan een sponsorformulier mee om zoveel mogelijk geld op te halen voor KIKA. Als je niet mee kan lopen,maar je wilt ons wel sponsoren kan dit via deze link: https://www.runforkika.nl/kinderdagverblijf-baloe

Opa en oma week bij Baloe

Leuk! In de week van 13 t/m 17 mei zijn de opa’s en oma’s van de baby’s en peuters weer welkom om een kijkje bij Baloe te nemen. De ouders hebben hierover een brief gekregen. Nieuwsgierig naar de belevenissen van uw kleinkinderen? Geef u op! U bent van harte welkom!

Nieuwe nieuwsbrief staat online!

Baloe brengt via de nieuwsbrief de ouders van allerlei wetenswaardigheden van het kinderdagverblijf op de hoogte, zoals de thema’s waaraan gewerkt wordt op de groepen, personeelswijzigingen, seizoensgebonden activiteiten en speciale activiteiten rondom vader-/moederdag en de feestdagen. De ouders kunnen aangeven of ze de nieuwsbrief per mail of via Baloe (print) willen ontvangen.

Inmiddels staat de nieuwsbrief van april 2019 online. Klik op onderstaand linkje om de nieuwsbrief te openen:
april 2019
februari 2019

Nieuws