Nieuw gezicht bij Baloe: Josina de Vries

Mijn naam is Josina de Vries en woon samen met mijn man en onze twee zonen in Almere. Vanaf 2007 ben ik werkzaam in de kinderopvang en heb tien jaar gewerkt bij een kleinschalig kinderdagverblijf in Amsterdam. Daar was ik het vaste gezicht van de dreumesgroep waar ik veel kennis en ervaringen heb opgedaan die ik nu graag met mijn collega’s van Baloe wil delen. Ik wil me graag blijven ontwikkelen en sta daarom open voor de kennis van anderen.
Sinds september ben ik gestart bij Baloe op de rode peutergroep. Vanaf de eerste dag ben ik met open armen ontvangen door mijn nieuwe collega’s, de kinderen en ouders. Baloe straalt warmte en openhartigheid uit. De kinderen worden hier in een huiselijke, vertrouwde en veilige omgeving opgevangen en kunnen zich onder onze begeleiding in hun eigen tempo ontwikkelen. Ieder kind is uniek en daarom hou ik van mijn vak!

Nieuwsbrief oktober staat online!

Baloe brengt via de nieuwsbrief de ouders van allerlei wetenswaardigheden van het kinderdagverblijf op de hoogte, zoals de thema’s waaraan gewerkt wordt op de groepen, personeelswijzigingen, seizoensgebonden activiteiten en speciale activiteiten rondom vader-/moederdag en de feestdagen. De ouders kunnen aangeven of ze de nieuwsbrief per mail of via Baloe (print) willen ontvangen.

Inmiddels staat de nieuwsbrief van oktober 2018 online. Klik op onderstaand linkje om de nieuwsbrief te openen:
oktober 2018
augustus/september 2018
juni/juli 2018
mei 2018
april 2018
maart 2018
februari 2018
januari 2018

Enthousiaste collega gezocht voor ons kinderdagverblijf en BSO

Steeds meer kinderen komen bij ons spelen en daarom zijn wij op zoek naar een leuke, enthousiaste collega voor ons kinderdagverblijf. Wij zijn ‘groots met kleine groepen’ wat betekent dat de aandacht voor het kind, de ouders en elkaar centraal staat. Wil jij bij een klein kinderdagverblijf werken waar kwaliteit hoog in het vaandel staat, heb jij ervaring in de kinderopvang en ben je flexibel inzetbaar op alle groepen zodat iedereen je leert kennen? Dan ben jij degene die we zoeken! Graag zien we je motivatiebrief en CV tegemoet: info@baloekinderdagverblijf.nl t.a.v. Willeke Hobo.

Voor meer informatie: klik op onderstaand logo en bekijk onze vacature op To Be kinderopvang (link werkt nu niet)

Nieuws