Even voorstellen

We vinden we het leuk om de collega’s die toegevoegd zijn aan ons team aan u voor te stellen, ook al zijn ze voor de meeste ouders en kinderen geen ‘nieuw gezicht’ meer.

“Mijn naam is Carmel, ik ben 19 jaar en woonachtig in Almere. Op dit moment volg ik de opleiding Pedagogisch medewerker niveau 3 op het ROC Flevoland. De reden dat ik deze opleiding doe is omdat ik het leuk vind om de kinderen te verzorgen, creatieve spelletjes te doen en veel van de kinderen te leren. Met veel plezier loop ik nu stage bij Baloe kinderopvang. Mijn hobby’s zijn reizen en nieuwe plekken ontdekken.”

“Ik ben Natalie, 25 jaar oud en werk sinds juni 2020 4 dagen in de week met plezier bij de peutergroep groen van Baloe. Inmiddels 4 jaar geleden heb ik mijn HBO diploma Pedagogiek behaald op de HAN in Nijmegen. Sinds oktober 2019 woon ik samen met mijn vriend in Almere. Ik werk met plezier met de kinderen. Ze geven energie en ik geniet van hun spontaniteit.”

“Lieve ouders en kinderen, mijn naam is Parveenie en ik ben geboren in 1991 in Den Haag. Ik woon sinds 2014 samen met mijn man in Almere. Onze zoontje Ryan is geboren in april 2020. U zal mij regelmatig werkzaam zien op de peutergoep van Baloe. In 2014 heb ik mijn diploma behaald en door de jaren heen gewerkt met kinderen van 0 tot 13 jaar oud in diverse kindercentra’s. Hier heb ik veel kennis opgedaan betreft het begeleiden en stimuleren van de ontwikkeling bij kinderen. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich vertrouwd en veilig voelen in een omgeving, omdat zij zich dan beter zullen ontwikkelen in hun eigen tempo. Elke dag is anders, dat maakt het werken met kinderen zo uitdagend!”

“Mijn naam is Seriana, ik ben 22 jaar en woon in Almere met mijn ouders, zus en 3 lieve honden. Ik ben sinds maart werkzaam als BBL Pedagogisch medewerker in opleiding bij KDV en BSO Baloe. Ik houd ervan om creatief bezig te zijn en mijn hobby’s zijn dan ook o.a. tekenen, schilderen maar eigenlijk alles wat met creativiteit te maken heeft en het bedenken daarvan. Werken met kinderen vind ik erg leuk: het begeleiden van, de communicatie met, de activiteiten met en het aanleren van diverse dingen aan de kinderen geeft mij een boost; dit is wat ik het liefste doe. Al eerder heb ik ervaring opgedaan in het onderwijs en deze opleiding ben ik gaan doen omdat ik meer ervaring wil op doen en meer wil leren, door te gaan werken met deze nieuwe doelgroep(en). Ik hoop u graag eens te ontmoeten!”

“Ik ben Wendy, 50 jaar en geboren in Amsterdam. Sinds 2018 wonen wij, mijn man, onze dochter en ik, in het prachtige Blaricummermeent. Ik heb een afgeronde MBO studie gedaan voor pedagogisch medewerker en heb toen 15 jaar met heel veel plezier en liefde in de kinderopvang ( voornamelijk babygroepen) gewerkt. Na die 15 jaar was ik toe aan wat andere uitdagingen omdat ik toen zelf een kindje kreeg. Mijn dochter is nu inmiddels 18 jaar en toch kreeg ik ineens weer de kriebels om terug te gaan naar de kinderopvang. Baloe gaf mij deze kans en daar ben ik ongelooflijk blij mee!”

“En ik ben Gieneke, vestigingsmanager bij Baloe. Naast ervaringsdeskundige bij Baloe heb ik ook jaren lange ervaring in leidinggevende functies binnen de kinderopvang. Ik draag heel graag een steentje bij om te zorgen dat iedereen, maar met name de kinderen het naar hun zin hebben bij Baloe. Daarin vindt ik contact met ouders heel belangrijk. Met elkaar maken we van elke dag een plezierige dag!”

Nieuwe oudercommissieleden gezocht!

Om onze oudercommissie (OC) weer op volle sterkte te krijgen, zijn wij op zoek naar nieuwe ouders! Onze voorkeur gaat uit naar een ouder van de babygroep, zodat iedere leeftijdsgroep weer vertegenwoordigd is. Ben je een ouder van de peutergroep of bso, dan mag je natuurlijk ook reageren.
De oudercommissie vergadert vier keer per jaar met Willeke, de directrice van Baloe. Tijdens dit overleg wisselen we meningen uit en delen we ervaringen over ons beleid. Een verslag daarvan wordt daarna naar alle ouders gestuurd.

In deze flyer schets de oudercommissie een beeld van wat deze commissie zoal doet.

Leuk? Meld je dan aan via: oudercommissie@baloekinderdagverblijf.nl.

Nieuwe nieuwsbrief staat online!

Baloe brengt via de nieuwsbrief de ouders van allerlei wetenswaardigheden van het kinderdagverblijf op de hoogte, zoals de thema’s waaraan gewerkt wordt op de groepen, personeelswijzigingen, seizoensgebonden activiteiten en speciale activiteiten rondom vader-/moederdag en de feestdagen. De ouders kunnen aangeven of ze de nieuwsbrief per mail of via Baloe (print) willen ontvangen.

Inmiddels staat de nieuwsbrief van september 2020 staat online. Klik op onderstaand linkje om de nieuwsbrief te openen:
januari 2021
november 2020
september 2020
mei 2020
april 2020
februari 2020

Nieuws