Insmeren bij mooi weer

Wij hopen allemaal dat het een mooie zomer gaat worden. We kunnen dan lekker veel naar buiten
met de kids. Willen jullie zonnehoedjes, zwembroeken e.d. meenemen? Willen jullie je kind bij mooi weer thuis zelf al insmeren? Dit geldt voor alle groepen. Mocht je het een keer vergeten zijn geef het dan wel door. Wij smeren de kinderen ’s middags in met Vision factor 30 (bso) en factor 50 (kdv). Dit is een neutrale zonnecrème die lang werkzaam is. Wanneer je kind niet tegen deze crème kan dan mag je natuurlijk andere meegeven. Uit veiligheidsoverwegingen spelen we wel met water (sproeier, waterbaan), maar zetten we geen zwembadjes neer.

Nieuwe nieuwsbrief staat online!

Baloe brengt via de nieuwsbrief de ouders van allerlei wetenswaardigheden van het kinderdagverblijf op de hoogte, zoals de thema’s waaraan gewerkt wordt op de groepen, personeelswijzigingen, seizoensgebonden activiteiten en speciale activiteiten rondom vader-/moederdag en de feestdagen. De ouders kunnen aangeven of ze de nieuwsbrief per mail of via Baloe (print) willen ontvangen.

Inmiddels staat de nieuwsbrief van mei/juni 2024 online. Klik op onderstaand linkje om de nieuwsbrief te openen:
mei/juni 2024
januari 2024
november 2023
september 2023
juni 2023
mei 2023

Gezocht: nieuwe leden oudercommissie

De oudercommissie zoekt nieuwe leden! Vanuit de BSO paars en BSO geel hebben wij helaas geen ouders meer in de oudercommissie; alleen de baby en peutergroepen zijn vertegenwoordigd. Vandaar deze oproep.

Dus lijkt het je leuk om mee te denken en te adviseren rondom de beleidszaken van Baloe?

Neem dan contact op met Willeke van Baloe of een van de leden van de oudercommissie. Eerst meer weten? In deze flyer schetst de oudercommissie u een beeld.

Ouders van iedere groep zijn welkom, maar specifiek zijn BSO-ouders van beide groepen extra welkom om het team compleet te krijgen.

Nieuws