Dag van de pedagogisch medewerker

Donderdag 16 september was het de Dag van de Pedagogisch medewerker. Op die dag staan alle medewerkers in de kinderopvang in het zonnetje! Bij Baloe zijn we allemaal verrast met mooie knutsels en bloemen van de kinderen. Heel erg bedankt hiervoor!

 

Circusfeest bij Baloe

Hier hadden we ons allemaal op verheugd en eindelijk kon het op zaterdag 4 september dan ook doorgaan: het jaarlijkse feest van Baloe. Dit jaar stond alles in het teken van het circus. En wat hebben we allemaal genoten! ’s Morgens waren de kinderen en ouders van de baby en peutergroepen welkom en ’s middags de kinderen van de BSO. Alle circusactiviteiten zijn met veel enthousiasme gedaan. Na afloop kreeg iedereen een suikerspin. Bijna alle kinderen en ouders zijn gekomen en zo was het ook een hele leuke manier om met elkaar kennis te maken.

Nieuwe nieuwsbrief staat online!

Baloe brengt via de nieuwsbrief de ouders van allerlei wetenswaardigheden van het kinderdagverblijf op de hoogte, zoals de thema’s waaraan gewerkt wordt op de groepen, personeelswijzigingen, seizoensgebonden activiteiten en speciale activiteiten rondom vader-/moederdag en de feestdagen. De ouders kunnen aangeven of ze de nieuwsbrief per mail of via Baloe (print) willen ontvangen.

Inmiddels staat de nieuwsbrief van september 2021 online. Klik op onderstaand linkje om de nieuwsbrief te openen:
september 2021
juli augustus 2021
juni 2021
maart 2021
januari 2021
november 2020
september 2020
mei 2020
april 2020
februari 2020

Nieuws