GGD tevreden over BSO Paars en dagopvang Baloe

Maandag 4 september 2023 is de GGD bij Baloe op BSO Paars (Operetteweg) langs geweest voor de jaarlijkse inspectie. De GGD was wederom tevreden over de pedagogische kwaliteit. Lees hier het inspectierapport van BSO Paars.
Ook is de GGD op bezoek geweest bij de dagopvang van Baloe, ook aan de Operetteweg. Ook hier was alles in orde. Benieuwd naar het inspectierapport van de dagopvang? Lees het GGD rapport van de dagopvang hier.
Alle GGD-rapporten van alle vestigingen van Baloe zijn op onze website terug te vinden.

Gezocht: nieuwe leden oudercommissie

De oudercommissie zoekt nieuwe leden! Vanuit de BSO paars en BSO geel hebben wij helaas geen ouders meer in de oudercommissie; alleen de baby en peutergroepen zijn vertegenwoordigd. Vandaar deze oproep.

Dus lijkt het je leuk om mee te denken en te adviseren rondom de beleidszaken van Baloe?

Neem dan contact op met Chantal van Baloe of een van de leden van de oudercommissie. Eerst meer weten? In deze flyer schetst de oudercommissie u een beeld.

Ouders van iedere groep zijn welkom, maar specifiek zijn BSO-ouders van beide groepen extra welkom om het team compleet te krijgen.

21 november: Dag van de pedagogisch medewerker!

Op donderdag 21 september 2023 is het de dag van de pedagogisch medewerker. Op die dag
zullen we de pedagogisch medewerkers van Baloe extra in het zonnetje gezet worden!

Nieuwe nieuwsbrief staat online!

Baloe brengt via de nieuwsbrief de ouders van allerlei wetenswaardigheden van het kinderdagverblijf op de hoogte, zoals de thema’s waaraan gewerkt wordt op de groepen, personeelswijzigingen, seizoensgebonden activiteiten en speciale activiteiten rondom vader-/moederdag en de feestdagen. De ouders kunnen aangeven of ze de nieuwsbrief per mail of via Baloe (print) willen ontvangen.

Inmiddels staat de nieuwsbrief van september 2023 online. Klik op onderstaand linkje om de nieuwsbrief te openen:
september 2023
juni 2023
mei 2023

Nieuws