BSO Baloe is verhuisd naar een andere mooie locatie

Op 1 juni zijn we met de BSO verhuisd naar een mooie locatie tegenover basisschool De Omnibus. De reden hiervoor is dat het lokaal dat wij huurden in basisschool De Zeetuin weer een onderwijsfunctie krijgt.

Op de nieuwe locatie – tegenover De Omnibus – spelen de kinderen van deze school. De kinderen en ouders zijn heel enthousiast en spelen er met veel plezier. De kinderen van de scholen Crescendo, Lichtboei en Montessori en Vuurvogel gaan sinds de verhuizing naar de paarse groep op onze locatie aan de Operetteweg. Ook voor hen een nieuwe locatie, met andere indrukken en volop speelplezier.

Kijken?
Door de verhuizing zijn er plekjes bijgekomen voor de kinderen van De Omnibus. Wil je eens komen kijken? Bel gerust met 036-5361071 om een afspraak te maken.

 

Nieuwe oudercommissieleden gezocht!

Om onze oudercommissie (OC) weer op volle sterkte te krijgen, zijn wij op zoek naar nieuwe ouders! Onze voorkeur gaat uit naar een ouder van de babygroep, zodat iedere leeftijdsgroep weer vertegenwoordigd is. Ben je een ouder van de peutergroep of bso, dan mag je natuurlijk ook reageren.
De oudercommissie vergadert vier keer per jaar met Willeke, de directrice van Baloe. Tijdens dit overleg wisselen we meningen uit en delen we ervaringen over ons beleid. Een verslag daarvan wordt daarna naar alle ouders gestuurd.

In deze flyer schets de oudercommissie een beeld van wat deze commissie zoal doet.

Leuk? Meld je dan aan via: oudercommissie@baloekinderdagverblijf.nl.

Nieuwe nieuwsbrief staat online!

Baloe brengt via de nieuwsbrief de ouders van allerlei wetenswaardigheden van het kinderdagverblijf op de hoogte, zoals de thema’s waaraan gewerkt wordt op de groepen, personeelswijzigingen, seizoensgebonden activiteiten en speciale activiteiten rondom vader-/moederdag en de feestdagen. De ouders kunnen aangeven of ze de nieuwsbrief per mail of via Baloe (print) willen ontvangen.

Inmiddels staat de nieuwsbrief van juni 2021 online. Klik op onderstaand linkje om de nieuwsbrief te openen:
juni 2021
maart 2021
januari 2021
november 2020
september 2020
mei 2020
april 2020
februari 2020

Nieuws