Sinterklaasfeest

Dit jaar organiseren we weer een leuk Sinterklaasfeest voor de kinderen van Baloe. Wij hebben hierbij natuurlijk wel rekening gehouden met de coronamaatregelen. En daarom zullen we het op verschillende dagen vieren.

Zet deze data alvast in je agenda:

De peuters vieren het Sinterklaasfeest op donderdagmorgen 25 november. Alle kinderen zijn welkom, dus ook de kinderen die normaal niet op donderdag komen. We vieren het per groep apart in de gymzaal achter Baloe; ze krijgen Pietengym! De peuters mogen in de Sint periode natuurlijk ook nog een keer hun schoen zetten.

De jongste kinderen van de BSO gaan het Sinterklaasfeest op woensdagmiddag 24 november in een grote gymzaal in de buurt vieren.  Zij krijgen Pietengym van de sportpieten.

Voor de oudste kinderen van de BSO wordt er op vrijdagavond 19 november een leuk Sinterklaasfeest gevierd op de groep. Zij nemen in ieder geval zelf allemaal iets lekkers mee en gaan dan een spannend spel in het donker doen.

De kinderen van de babygroep zullen natuurlijk ook verrast worden met een cadeautje van de Sint.

We hebben er zin in! De groepen zijn allemaal al leuk versierd voor het Sinterklaasfeest!

Sint Maarten bij Baloe

“11 November is de dag
dat mijn lichtje, dat mijn lichtje,
11 november is de dag
dat mijn lichtje schijnen mag.”

De peuters van Baloe hebben voor Sint Maarten lampionnen geknutseld. Nadat ze daarmee klaar waren, hebben ze Sint Maarten gelopen met hun prachtige, zelfgemaakte lampionnen bij de babygroep van Baloe. De baby’s waren onder de indruk van de lichtjes en de mooie kleuren!

Nieuwe nieuwsbrief staat online!

Baloe brengt via de nieuwsbrief de ouders van allerlei wetenswaardigheden van het kinderdagverblijf op de hoogte, zoals de thema’s waaraan gewerkt wordt op de groepen, personeelswijzigingen, seizoensgebonden activiteiten en speciale activiteiten rondom vader-/moederdag en de feestdagen. De ouders kunnen aangeven of ze de nieuwsbrief per mail of via Baloe (print) willen ontvangen.

Inmiddels staat de nieuwsbrief van november 2021 online. Klik op onderstaand linkje om de nieuwsbrief te openen:
november 2021
september 2021
juli augustus 2021
juni 2021
maart 2021
januari 2021
november 2020
september 2020
mei 2020
april 2020
februari 2020

Nieuws