Beste wensen

Namens het hele team van Baloe wens ik jullie allemaal fijne feestdagen en een gezond 2019 toe. Groeten, Willeke Hobo

Wil jij 2019 ook beginnen met een nieuwe uitdaging?

Kom dan het team van kinderdagverblijf Baloe versterken!

Wij zijn een kinderdagverblijf en BSO met kleine groepen waar de kwaliteit hoog in het vaandel staat. Betrokkenheid van de directrice, pedagogisch medewerkers, ouders en kinderen maken Baloe tot een plek waar je graag komt. Er is veel aandacht voor communicatie met ouders. Wij vinden persoonlijke aandacht voor de kinderen belangrijk. Kinderen krijgen de vrijheid om zichzelf te ontdekken en te zijn. Hier draagt de veilige, vertrouwde sfeer en uitdagende omgeving aan bij.

We zoeken een pedagogisch medewerker BSO / KDV voor 18 tot 28 uur per week. Heb jij ervaring in de kinderopvang, stuur dan je motivatiebrief en CV naar info@baloekinderdagverblijf.nl t.a.v. Willeke Hobo. Nieuwsgierig naar de inhoud van de functie? Bekijk hier de vacaturetekst

Nieuwe nieuwsbrief staat online!

Baloe brengt via de nieuwsbrief de ouders van allerlei wetenswaardigheden van het kinderdagverblijf op de hoogte, zoals de thema’s waaraan gewerkt wordt op de groepen, personeelswijzigingen, seizoensgebonden activiteiten en speciale activiteiten rondom vader-/moederdag en de feestdagen. De ouders kunnen aangeven of ze de nieuwsbrief per mail of via Baloe (print) willen ontvangen.

Inmiddels staat de nieuwsbrief van december 2018 online. Klik op onderstaand linkje om de nieuwsbrief te openen:
december 2018
november 2018
oktober 2018
augustus/september 2018
juni/juli 2018
mei 2018
april 2018
maart 2018
februari 2018
januari 2018

Nieuws