‘Hallo ik ben Sylvia, een nieuwe juf bij Baloe. Ik ben in Amsterdam geboren maar woon nu alweer 15 jaar in Almere. Ik woon samen met mijn vriend en onze hond. Ik ben al meer dan 20 jaar werkzaam in de kinderopvang en ben begonnen als invalkracht. Ik heb mezelf op diverse gebieden ontwikkeld tot de pedagogisch medewerkster die ik nu ben. Als ik op mijn werk kom geven de kinderen mij nog steeds een lach op mijn gezicht. De peuters hebben mijn hart gestolen in dit vak omdat ik het een uitdaging blijf vinden om de kinderen zoveel mogelijk te leren voor ze naar de basisschool gaan.’

‘En ik ben Rahina Moekmoedshek en werk sinds 1 augustus bij Baloe als BBL studente. Dit betekent dat ik 4 dagen werk en een dag in de week naar school ga. Ik woon samen met mijn zoontje (Reyhan, 8 jaar). Tot nu toe bevalt het mij en werk ik met veel plezier bij Baloe.’

Nieuwe gezichten bij Baloe