Mijn naam is Josina de Vries en woon samen met mijn man en onze twee zonen in Almere. Vanaf 2007 ben ik werkzaam in de kinderopvang en heb tien jaar gewerkt bij een kleinschalig kinderdagverblijf in Amsterdam. Daar was ik het vaste gezicht van de dreumesgroep waar ik veel kennis en ervaringen heb opgedaan die ik nu graag met mijn collega’s van Baloe wil delen. Ik wil me graag blijven ontwikkelen en sta daarom open voor de kennis van anderen.
Sinds september ben ik gestart bij Baloe op de rode peutergroep. Vanaf de eerste dag ben ik met open armen ontvangen door mijn nieuwe collega’s, de kinderen en ouders. Baloe straalt warmte en openhartigheid uit. De kinderen worden hier in een huiselijke, vertrouwde en veilige omgeving opgevangen en kunnen zich onder onze begeleiding in hun eigen tempo ontwikkelen. Ieder kind is uniek en daarom hou ik van mijn vak!

Nieuw gezicht bij Baloe: Josina de Vries